Φιλικό: ΟΣΦΠ - Κηφισιά 3-1


Τη νίκη με 3-1 σετ επί του ΑΟ Κηφισιάς σημείωσε στο Ρέντη το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός. Ικανοποιημένος έμεινε ο Γκουλινέλι.

Ο Θρύλος έδωσε το πρώτο του φιλικό για τη φετινή περίοδο και το 3-1 επί του ΑΟ Κηφισιάς μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό, αλλά και δύσκολο, αφού το πρώτο σετ κατακτήθηκε με 27-25. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 μετά το 19-25, για να πάρει εν τέλει ο Ολυμπιακός τη νίκη με 3-1 μετά το 25-23 και 28-26.

Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν ως εξής: Φιλίποφ (πασαδόρος), Σζάρεκ (διαγώνιος), Κοκκινάκης (ακραίος), Σωτηρίου (ακραίος), Ανδρεάδης (κεντρικός), Κραλ (κεντρικός), Κουζούνης (λίμπερο)/ Παπάζογλου (κεντρικός).

«Είμαι χαρούμενος που οι νεαροί παίκτες μας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ευχαριστημένος που γενικά η ομάδα πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα», δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού ο προπονητής της ομάδας μας Φλάβιο Γκουλινέλι. Από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο. Κηφισιάς, Σωτήρης Δρίκος είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι με πολύ ένταση και είχαμε την ευκαιρία και οι δύο προπονητές να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Ελπίζω να το επαναλάβουμε».

Η σύνθεση του Α.Ο.Κηφισιάς: Νικολάκης, Μπέλος, Ιωάννου, Σάκι, Καλαϊτζίδης, Παπαγγελόπουλος, Ταμπουρατζής (λίμπερο)/ Ντάγκουμπιτς, Γεωργάς, Καρακίτσος, Γκόρτσανιουκ, Βολουδάκης.
 
Πηγή: www.gavros.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ