Φιλική ήττα του ΑΡΗ



Ένα ακόμα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε σήμερα το απόγευμα ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο γήπεδο το τελευταίου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (25-23, 30-28, 22-25). Να σημειωθεί ότι απών από πλευράς των «κιτρίνων» ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Τερζής, ο οποίος βρίσκεται με την ομάδα της πυροσβεστικής κι αναμένεται να ενσωματωθεί και πάλι με τους συμπαίκτες του την προσεχή Δευτέρα, ενώ ο Αντώνης Κοντογιάννης δεν έχει μπει ακόμα σε ρυθμούς προπονήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Καλαμαριάς (Πάτρας): Μποζίδης, Παπαιωακώβου 4, Πέτρογλου 5, Ισαχάρ 17, Παπαδημητρίου 7, Χατζηηλιάδης 15, Βαρθολομαίος (λ-53%).
ΑΡΗΣ Μαρμούρης (Οικονομίδης): Δημητριάδης 2, Κιόσης 6, Ριζόπουλος 6, Ρουμελιώτης 18, Σαρικείσογλου 12, Τζελάτη 3, Τακουρίδης 7, Καψαμπέλης (λ-54%).

Τακουρίδης: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κεντρικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιάννης Τακουρίδης, τόνισε: «Είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Έχουμε, επίσης, σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Σάμαρτζιτς, αλλά και του ξένου παίκτη που περιμένουμε να έρθει στην ομάδα. Πιστεύω πως με την ολοκλήρωση του ρόστερ και τη σκληρή δουλειά που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, η ομάδα θα δείξει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Πηγή: www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ