Γκενς νίκησε Ιβάν!

Η Ισπανία του «πράσινου» πασαδόρου Γιόρντι Γκενς έδειξε τα... δόντια της εν όψει του Μουντιάλ της Ιταλίας, καθώς στο δεύτερο φιλικό με τη Σερβία του Ιβάν Μίλκοβιτς που έγινε το Σάββατο στο Ορεγιόν Ντε Αρντόζ νίκησε 3-0 (25-20, 28-26, 29-27). Στο 2ο σετ οι Σέρβοι είχαν τέσσερα σετ μπολ. Στο πρώτο φιλικό στις 27/8 η Σερβία είχε νικήσει 3-0 (25-23, 25-17, 25-20).
Τρεις ξένοι αν...


Την προσεχή Τετάρτη θα αρχίσει στη Γλυφάδα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με τον Στέλιο Καζάζη να περιμένει με αγωνία την κατάσταση που θα βρίσκονται οι παίκτες του, αλλά και τις όποιες εξελίξεις από τη διοίκηση, η οποία κάνει την ύστατη προσπάθεια για να βρει έσοδα, ώστε να καλυφθεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.
Μετά τις εξελίξεις με τους ξένους ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη περίπτωση να πάει σε τρεις ξένους ή σε λύσεις κοινοτικών εφόσον βρεθούν χρήματα.


Αναμονή με Νάγκι
Στάση αναμονής διατηρεί ο ΠΑΟΚ στο θέμα των ξένων και «παγώνει» όλα τα μέτωπα μέχρι να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα στην Α1. Ο Ούγγρος διαγώνιος Νάγκι, ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο Μπέργκαμο και ο Αμερικανός ακραίος Οουενς ειδοποιήθηκαν από τη διοίκηση του «δικέφαλου» να περιμένουν τις εξελίξεις.

Σούπερ Κιρόγκα
Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς ακραίος του Ηρακλή, Ροντρίγκο Κιρόγκα, και αυτό φάνηκε στα δύο φιλικά που έδωσε η Αργεντινή με την Τυνησία εν όψει της προετοιμασίας τους για το Μουντιάλ της Ιταλίας που θα αρχίσει 24 Σεπτεμβρίου. Στις 27/8 η Αργεντινή νίκησε 3-2 σετ και το Σάββατο 3-0 σετ με τον Κιρόγκα να σηκώνει το βάρος της υποδοχής και να σημειώνει 9 πόντους. Ο Σόλτις πέτυχε 14 και ο Κόντε 12 για την ομάδα του Χαβιέ Βέμπερ.

www.sentragoal.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ