30/8/2010 - Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής και του Αχ. Μαυρομάτη


Την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στο ΟΑΚΑ, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ανδρών, πριν από την αναχώρηση τής αποστολής για την Τουρκία και τον πρώτο αγώνα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011.
Στο πάνελ θα βρίσκονται ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκόρντον Μέιφορθ, ο αρχηγός Ηλίας Λάππας και ο διεθνής Δημήτρης Τζούριτς.

Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ομοσπονδίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Διαπιστεύσεις και διαμονή στο Ηράκλειο
Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, καλούνται να στείλουν μέχρι την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους τη φόρμα διαπίστευσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@volleyball.gr.
Η φόρμα διαπίστευσης βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.volleyball.gr/media/pdf/media_accreditation_form-gre_Heraklion2.doc
Η Ομοσπονδία καλύπτει τη διαμονή το Σάββατο το βράδυ στο Ηράκλειο και τη διατροφή των δημοσιογράφων. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους  (Ονοματεπώνυμο, Μέσο Ενημέρωσης) στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@volleyball.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ