Θέλει Ολυμπιακό η Γιακουμή







Μπορεί στα χαρτιά και μόνο να ανήκει στο δυναμικό του Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά η καρδιά και το μυαλό της βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό θέλει να παίξει, εκεί ονειρεύεται το μέλλον της και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει με κάθε τρόπο η Δήμητρα Γιακουμή.
Η Ελληνίδα κεντρική, έδωσε το παρών στην πρώτη της γυναικείας ομάδας την Παρασκευή στα γραφεία του Ερασιτέχνη, δείχνοντας ότι για την ίδια υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.
Έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα των Βορείων Προαστίων και σε περίπτωση που δεν καταφέρει τις προσεχείς ημέρες να βρει άκρη η πλευρά των Πειραιωτών με τους διοικούντες τον Ηρακλή Κηφισιάς, τότε θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να διεκδικήσει την αποδέσμευσή της από τη νυν ομάδα της. Απ' αυτό, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι θέλει να ντυθεί πάση θυσία στα ερυθρόλευκα.
Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης θα προσπαθήσει να συμφωνήσει με τους Κηφισιώτες και σε περίπτωση που η Γιακουμή πάρει την ελευθέρα της, τότε θα ενεργοποιηθεί η προφορική της συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα ενταχθεί οριστικά στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο προς τέρψιν φυσικά και του Γιάννη Νικολάκη.
Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, θέλει την 28χρονη, πιστεύει στις δυνατότητές της και γι' αυτό περιμένει και αυτός να τελειώσει θετικά το θέμα και να θέσει υπό τις οδηγίες του την Ελληνίδα κεντρική. Η τρέχουσα εβδομάδα λογικά θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις...
Πηγή: www.redplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ