30/8/2010 - Μαυρομάτης: «Αριστα στην Κω»



Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κάτω 23 ετών δήλωσε:
«Στην Κω έγινε ένα από τα πιο ωραία και σημαντικά τουρνουά που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Η Κως όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις πολύ καλές υποδομές και την αγάπη των τοπικών φορέων για να διοργανώσουν ένα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός και είχαμε αυτό το άριστο αποτέλεσμα το οποίο εισέπραξε το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ. Είμαι βέβαιος ότι διοργανώσεις τόσο υψηλού επιπέδου δίνουν πόντους στην Κω και στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ και δημιουργούν προϋποθέσεις να αναλάβουμε μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον».

Στο περιθώριο της παραμονής του στο νησί της Κω, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών επιτροπών, των τοπικών σωματείων, των τοπικών ενώσεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, μεταξύ άλλων με τον Δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση και τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Θάνο Σταματάκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Σε εξαιρετική φόρμα οι αθλήτριες της Γαλλίας