Στο Champion All Star Day της Λευκάδας τα... είδαμε όλα!



 
Η Ξανθή Μυλωνά έκανε σερβίς παρότι λίμπερο και πήρε πόντο με επίθεση, η Ευγενία Τζουμάκα και η Μαρία Χατζηνικολάου έγιναν επόπτριες, ο Ζόραν Κόβαζιτς και ο Απόστολος Οικονόμου έπαιξαν ως πασαδόροι, η πρώτη διαιτητής πήρε πόντο, η δεύτερη σφύριξε λάθος θέσεις την ώρα που στο παρκέ ήταν πάνω από 25 αθλήτριες(!), η MVP Ελένη Κιόση χάρισε το βραβείο της στην Ευαγγελία Μερτέκη, η Γεωργία Τζανακάκη κέρδισε τον διαγωνισμό καλύτερης επιθετικού, η Βίκυ Χατζηβασιλείου φόρεσε τα αθλητικά της και έβγαλε υποδοχές και ο κόσμος χόρτασε θέαμα στο Champion All Star Day.


Όλα αυτά συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας, παρουσία 2.000 θεατών που χειροκρότησαν τις αθλήτριες και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Οι Ελληνίδες έκλεψαν την παράσταση παίζοντας με τον κόσμο, αλλά οι Ξένες κέρδισαν το ροζ φύλλο αγώνα, με 2-1 σετ (25-19, 18-25, 25-23) σε ένα ματς που πήρε… φωτιά στο τέλος. Οι Ξένες είχαν προηγηθεί με 24-20 και τότε, στο τερέν των Ελληνίδων μπήκαν όλες μέσα, μαζί με τους Τάκη Φλώρο και Απόστολο Οικονόμου. Το ίδιο έκαναν και οι Ξένες και το… πάρτι άρχισε. Οι Ελληνίδες πήραν τρεις σερί πόντους με την Μαρία Οικονόμου (β΄ διαιτητής) να χρεώνει τις ξένες λάθος θέσεις!

Τελικά, με επίθεση της Πέτο και παρά την προσπάθεια της Βίκυς Χατζηβασιλείου να βγάλει άμυνα, οι Ξένες πανηγύρισαν τη νίκη αφήνοντας την Μαρία Χατζηνικολάου να διαμαρτύρεται… Νωρίτερα, η λίμπερο Ξανθή Μυλωνά είχε πάρει την μπάλα να σερβίρει, ενώ η Ευγενία Τζουμάκα και η Μαρία Χατζηνικολάου «έκλεψαν» τα σημαιάκια από τις επόπτριες, αλλά δεν κατάφεραν να «κλέψουν» και πόντους. Στα χάι λάιτ του αγώνα ο πόντος που πήρε η πρώτη διαιτητής, Γεωργία Μεταξά υπέρ των Ελληνίδων και έκανε… έξαλλες τις Ξένες.

Όμορφες στιγμές και στις κερκίδες, με τις μαζορέτες της σχολής χορού «Χρυσούλα Κουνιάνη» να μοιράζουν δώρα της χορηγού εταιρίας Champion. Στην κερκίδα και οι ανιψιές της Μαρίας Παππά από τη Θεσσαλονίκη που είχαν φτιάξει πανό «Παππά Θεά»!, ενώ το δικό της φαν κλαμπ είχε η Πρεβεζάνα, Τζίνα Λαμπρούση. Έγινε και διαγωνισμός για την καλύτερη επίθεση με την Γεωργία Τζανακάκη να κερδίζει το απόλυτο 10άρι από την κριτική επιτροπή (Χαρά Σάκκουλα, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Μαρία Γώγου και Ζήσης Πολύκαρπος), παρότι η Ελένη Κιόση «λάδωσε» την Σάκκουλα!

Πάντως, η Κιόση, το… πειραχτήρι της διοργάνωσης, κέρδισε τον τίτλο της MVP τον οποίο όμως, αφού παρέλαβε από τον Δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Αραβάνη, τον χάρισε στην Ευαγγελία Μερτέκη! Νωρίτερα, ο τοπικός «άρχοντας» είχε τιμηθεί από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη για την προσφορά της πόλης.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, Απόστολος Βέτσας απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην αντιδήμαρχο Λευκάδας, Ζωή Σκιαδά, ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Σιδέρης έδωσε πλακέτα στον Ευτύχη Ζουριδάκη, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Γιώργος Μανωλόπουλος τίμησε τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Γιάννη Λιβιτσάνο, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Στουραϊτης έδωσε πλακέτα στον πρόεδρο του συλλόγου Ελπίδα Λευκάδας, Ρήγα Βρεττό και εκτελεστικός διευθυντής της ΕΟΠΕ, Χάρης Σπηλιάκος ευχαρίστησε με αναμνηστικό τον Στέφανο Ευαγγέλου, εκπρόσωπο της εταιρίας Iframe.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά σε όλη την Ελλάδα μέσω του OTE TV και ραδιοφωνικά από τον τοπικό σταθμό Energy.

Η ελληνική ομάδα: Τζουμάκα Ευγενία, Μυλωνά Ξανθή, Χατζηνικολάου Μαρία, Καραγκούνη Παναγιώτα, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα, Λαμπρούση Γεωργία, Παππά Μαρία, Τζανακάκη Γεωργία, Εμμανουηλίδου Μελίνα, Κιόση Ελένη, Μερτέκη Ευαγγελία, Τζοχατζή Μαρίνα, Χατζηβασιλείου Βίκυ. Προπονητές: Τάκης Φλώρος, Απόστολος Οικονόμου.

Η ομάδα των ξένων: Μποροβίντσεκ Σόνια, Κις Κάταλιν, Ντόγκανιτς Μπογιάνα, Φερέιρα Ντιάνα, Γιουράνι Περέα Ρομάνα, Νιέβα Μάρτα, Τένεβα Ραντόσβετα, Σίμανιτς Μπιλιάνα, Νοσέκοβα Μαρτίνα, Λέτο Μπιόλο Σίντια, Mιγιάτοβιτς Γέλενα, Πέτο Ανίτα, Σιλχάνοβα Έβα και Σίμιτς Γέλενα.
 Προπονητές: Ζόραν Κόβαζιτς, Σίλβια Ιβάνοβα.

Πηγή: EOΠE

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ