Oλλανδία-Εσθονία για μια θέση στο Ευρωπαικό


Σήμερα στις 3 μ.μ. αρχίζει η στιγμή της αλήθειας  για την Eθνική Ολλανδίας.Εκείνη την ώρα θα αναμετρηθεί με την επικίνδυνη Εσθονία για μια θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011.Οι τουλίπες δεν μπορούν να λείπουν από μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Είναι πλέον ευρέως γνωστό:Οι πορτοκαλί την περασμένη εβδομάδα έχασαν τον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ στην Εσθονία.Η ομάδα του Π.Μπλαντζέ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο,ενώ οι Εσθονοί με τη συμπαράσταση του κόσμου έπαιξαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι.


Φυσικά,είναι λογικό και σαφές ότι οι Κάτω Χώρες θέλουν ''μόνο'' νίκη με 3-0.Αν οι Εσθονοι καταφέρουν στο Ρότερνταμ να νικήσουν (ή να χάσουν 3-2) θα προκριθούν στα γήπεδα της Αυστρίας και της Τσεχίας.Και αν η γηπεδούχος ομάδα καταφέρει να κερδίσει 3-1 η πρόκριση θα κριθεί στο συντελεστή πόντων των δύο ομάδων.



Ο Πέτερ Μπλαντζέ δήλωσε με αποφασιστικότητα ''Πρέπει να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του επόμενου έτους,θα έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.''


Ενώ σχετικά με την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων ανέφερε ''Ηταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για την Εσθονία.Και ιδιαίτερα στον τομέα της επίθεσης δεν πήγαμε καθόλου καλά.''



Τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής στο Ρότερνταμ Topsportcentrum μπορούν να παραγγελθούν μέσω: www.volleybal.nl / κάρτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ