ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΙΕΣ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ






Τα προβλήματα οικονομικής φύσεως στην κυανόλευκη οικογένεια δεν έχουν τελειωμό. Την αρχή έκαναν οι ποδοσφαιριστές, με την αποχή που έκαναν πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τους μιμήθηκαν χθες οι καλαθοσφαιριστές και σήμερα (31/3) ήταν η σειρά της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Ορισμένα από τα κορίτσια του Θανάση Στράντζαλη αποφάσισαν να μην προπονηθούν, αφού ούτε σήμερα εισέπραξαν τα οφειλόμενα.

Παραμένουν απλήρωτες από τα Χριστούγεννα και κανείς δεν μπορεί να τους εγγυηθεί το πότε θα πληρωθούν. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει από την πλευρά των οπαδών, είναι σημαντικές, αλλά δεν μπορούν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τμήμα.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πλέι οφς, κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Οι αθλήτριες έχουν φτάσει στα όριά τους, ενώ μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στα μέλη του τεχνικού τιμ. Πλέον όλοι περιμένουν κινήσεις από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία καλείται να βρει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχει και στα τρία "μεγάλα" τμήματα του συλλόγου. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Μπορεί άραγε;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ