ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ!

Με πέντε αγώνες στις 17:00 πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθηλημα α1 γυναικών.Σχεδόν ολα τα παιχνίδια παρουσιάζουν τεραστιο ενδιαφέρον.

Μαρκόπουλο-Παναθηναικός Ο Παναθηναικός θα ειναι αδιάφορος βαθμολογικά.Όμως θέλει να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε αγώνιστική άνοδο.
Το Μαρκόπουλο προέρχεται απο μια μέτρια εμφάνιση στου Ρέντη.Σε αντίθεση με τον Παναθηναικό καίγεται για βαθμούς ώστε να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση και να διασταυρωθεί με τον ΠΓΣ.

Πανιώνιος-Πανελλήνιος Αν ο Πανιώνιος δεν πάρει βαθμό ή βαθμούς και η Κερατέα πάρει έστω και έναν βαθμό,οι ελπίδες για Ευρώπη γίνονται ελάχιστες καθώς πρέπει να αποκλέισουν τον Παναθηναικό.Ο Πανιώνιος με νίκη δικιά του καθώς και του Παναθηναικού θα παίξει στα play-off  με τον Πανελλήνιο.Αν νικήσει ο ίδιος αλλα το Μαρκόπουλο πάρει περισσότερους ή ίσους βαθμούς απο αυτόν και η Κερατέα λιγότερους από αυτον,τότε θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή που έχει τραυματία την Σία Τοτσίδου.Από την άλλη πλευρά ο Πανελλήνιος έχει κατακτήσει την τέταρτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.


Απολλώνιος-Ανατόλια Ο Απολλώνιος έχει ήδη υποβιβαστεί.Το Ανατόλια με νίκη δεν θα παίξει πλαί-ουτ.

Λάρισα-Άρης Με καθάρη νίκη η Λάρισα εξαιρείται από την διαδικασία τον play-out και στλενει τον Άρη στην Α2.Σε αντίθετη περίπτωση και οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν στα play-out.Φαβορί είναι η Λαρίσα.

Hρακλής-Κερατέα Σε περίπτωση που ο Ηρακλής νικήσει καθαρά ,αυτές οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στα πλαι-οφ.Φαβορί είναι ο Ηρακλής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ