ΟΠΕΡ: Άλλο επίπεδο με την Σαπαρέφσκα





Κανονικά προχωράει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΟΠΕΡ με το μεγάλο πρόβλημα βέβαια, να παραμένει η δυσκολία εύρεσης ανταγωνιστικού αντιπάλου στην Κρήτη. Τα τελευταίο φιλικό ματς (κόντρα στις Μοίρες) είχε περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης παρά αγώνα.


Ο προβληματισμός του προπονητή της ομάδας Μιχάλη Χαχαγιόπουλου, εναπόκειται στο γεγονός ότι με την  άφιξη της Σαπαρέφσκα, οι απαιτήσεις αυξάνονται ολοένα πιο πολύ. Ο ίδιος επισημαίνει:
«Ελλείψει άλλου αντιπάλου, το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να μεταβούμε στην Αθήνα για να δώσουμε κάποια φιλικά παιγνίδια. Δυστυχώς, το υψηλό επίπεδο βόλεϊ σε γυναίκες, δεν βοηθάει να βρούμε άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο στο νησί μας κι έτσι υποχρεωνόμαστε να ταξιδέψουμε στην πρωτεύουσα. Εδώ θέλω να σταθώ όμως στο ότι υπάρχει αυτή την εποχή μια εξαίρεση. Η ομάδα των Χανίων, είναι απ’ αυτές που θα μας δώσουν την ευκαιρία να έχουμε αγωνιστικά σετ προκειμένου να ιδρώσουμε και να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε».
Τι σημαίνει όμως το να έρθει άλλη μια τόσο μεγάλη αθλήτρια –μετά την Φετόντοβα- στο Ρέθυμνο;

«Ναι, μπορώ να πω με σιγουριά σ’ αυτές τις ελάχιστες ώρες που προλάβαμε και δουλέψαμε με την Σαπαρέφσκα (ήρθε στην Κρήτη την Τρίτη (11/10) ότι για μένα το να δουλεύω με αθλήτριες τέτοιου επιπέδου, αποτελεί ξεχωριστή τιμή και ευτυχία μαζί».

Ερωτηθείς ο Δραμινός τεχνικός για το πόσο ψηλά τοποθετείται για φέτος ο πήχης, απάντησε:
«Εμείς αυτό που κοιτάζουμε είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα, να φτάσουμε σ’ ένα επίπεδο για να ευχαριστιόμαστε το βόλεϊ. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλό υλικό και επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν λέμε από την πρώτη στιγμή ότι πάμε για πρωτάθλημα.

Δόξα τω Θεώ, σ’ αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στην Α2, έχουμε μάθει να μετράμε τα λόγια μας. Το ίδιο μετρημένοι θα μπούμε και στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε για παράδειγμα ότι ο ΖΑΟΝ έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και πως είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου».

Δημήτρης Τζαγκαράκης
http://www.rethymnosportfm.gr/index.php?id=3,2712,0,0,1,0

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ