Άρωμα... βόλεϊ στους «Φουνταριστούς»!








Τρεις αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού φιλοξένησαν στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Μηνάς Τσαμόπουλος. Η Έλενα Χριστοδούλου, η Ελένη Κουτσιβίτη και Μανωλίνα Κωνσταντίνου μίλησαν στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα, όμως δεν στάθηκαν μόνο σε αυτά…

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 είναι χορηγός του πρωταθλήματος Βόλεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι τρεις αθλήτριες

Έλενα Χριστοδούλου: «Αυτή την εβδομάδα μάθαμε πως υπάρχουν κάποια προβλήματα με οφειλόμενα από την περσινή σεζόν και έτσι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει το Σάββατο. Εμείς συνεχίζουμε να προπονούμαστε, αφού την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η οριστική απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Πέρυσι η αδερφή μου ήταν να έρθει στον Παναθηναϊκό, όμως υπήρξαν κάποιες δικαστικές υποθέσεις με την πρώην ομάδα της και φέτος πήγε στον Ολυμπιακό! Όταν λέμε ακραίος, είναι αυτός που είναι αριστερά στο φιλέ».

Ελένη Κουτσιβίτη: «Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα φέτος και είναι ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Σπουδάζω νομική και σε λίγο καιρό θα πάρω το πτυχίο μου»

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Είχα πάρει αρκετούς τίτλους με την ΑΕΛ, η οποία πρωταγωνιστεί στην Κύπρο. Σπουδάζω βιολογία στο Καποδιστριακό».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ