Με τη λάμψη της Ογκνιένοβιτς

Με τη λάμψη της Ογκνιένοβιτς

Με τη μεγάλη Μάγια Ογκνιένοβιτς να συγκεντρώνει επάνω της όλα τα βλέμματα και τη Μόλναρ να ακολουθεί, το gazzetta.gr παρουσιάζει τις τρεις παίκτριες που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.
Ημέρα Α1 Γυναικών η αυριανή, καθώς το πιο όμορφο με διαφορά πρωτάθλημα στη χώρα μας θα ανοίξει την αυλαία του. Πρωταγωνίστριες φυσικά είναι οι παίκτριες και φέτος οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα αστέρια στα γήπεδα με το gazzetta.gr να παρουσιάζει τα τρία καλύτερα.


Τα μαγικά της Μάγια…

Από τα μεγάλα φετινά αστέρια ξεχωρίζει η μεγάλη Μάγια Ογκνιένοβιτς. Η πασαδόρος του Ολυμπιακού θεωρείται και όχι άδικα ως μια από τις καλύτερες στον κόσμο στην θέση της και η απόκτησή της από τις «ερυθρόλευκες» ήταν σημείο αναφοράς. Για την ακρίβεια αν η Μάγια δεν είχε σχέση με τον Μίλος Τεόντοσιτς δεν υπήρχε περίπτωση μια τέτοια παίκτρια να ερχόταν στην χώρα μας.

Μόλναρ, η απόλυτη ακραία

Λίγο πιο πίσω όσον αφορά την αξία στο διεθνές στερέωμα βρίσκεται και η συμπατριώτισσα της Ογκνιένοβιτς Μπριζίτκα Μόλναρ. Η Σέρβα ακραία ήταν ότι καλύτερο την περσινή χρονιά και δικαίως αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια και του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Είναι πραγματικά μια ομάδα μόνη της, καθώς μπορεί να κάνει την διαφορά και σε επίθεση και σε πρώτη μπαλιά.

Σταθερή δύναμη η Μποροβίντσεκ

Κλείνουμε αυτή τη μίνι αναφορά στις παίκτριες που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση με τη Σόνια Μποροβίντσεκ. Πρόκειται για μία εξαιρετική κεντρική με πολύ καλό σερβίς και ανίκητη πάνω στο φιλέ. Έχοντας κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, η Μποροβίντσεκ μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ