Για το «όνειρο» της πρωτιάς



Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Α1 βόλεϊ γυναικών το aek365.gr σας παρουσιάζει το ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς και τις μετακινήσεις που έγιναν αυτή τη χρονιά με στόχο η ομάδα να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά (ΦΩΤΟ)
Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινάει το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών για την ομάδα της ΑΕΚ. Η Ένωση δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην Ανατόλια στις 19:00 και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να φύγει νικήτρια. Ο πήχης έχει ανέβει αρκετά αν σκεφτούμε την προσπάθεια που έχουν κάνει οι έφοροι κ. κ Μιχαήλ και Παπαδημητρίου για να δημιουργήσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει μια καλή θέση στο φετινό πρωτάθλημα και γιατί όχι ακόμα και κάποιον τίτλο. Άλλωστε οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού έδειξαν καθαρά τον στόχο που έχουν βάλει φέτος. Βέβαια στην ΑΕΚ είναι προσγειωμένοι και θα κοιτάξουν να κάνουν την δουλειά τους όπως και στο πρωτάθλημα της Α2, ώστε με πολλή δουλειά και προσήλωση να έρθουν τα αποτελέσματα. Το μεγάλο «μπαμ» να υπενθυμίσουμε ότι το έκανε η ΑΕΚ με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τα δύο «αστέρια» που άρπαξε από την ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού αυτός δεν ήταν σε θέση να κρατήσει τις Νικολέτα Κουτουξίδου και Φένια Παπαγεωργίου. Φυσικά έγιναν και άλλες αξιόλογες μεταγραφές με αθλήτριες που έχουν μεγάλη εμπειρία σε υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα. Ενώ από την ομάδα αποχώρησαν η μέχρι πρότινος αρχηγός, Μπλάμη αλλά και η Μεμετζή.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει αποφασιστεί να μην πραγματοποιηθούν πλέι οφ και πλέι άουτ όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, κάτι που βρίσκει αντίθετους τους περισσότερους προπονητές και τις παίκτριες της Α1. Όλοι συμφωνούν στο ότι αυτή η διαδικασία έδινε περισσότερη γοητεία και έκανε περισσότερο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα από τους πρώτους έως τους ουραγούς της πρωταθλήματος. Ειδικά στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα οι περισσότεροι ζήτησαν να επανεξεταστεί το θέμα από την διοίκηση της ΕΟΠΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ