Πόκερ με «Μπόμπι»

Ο Μπόγιαν Ιορντάνοφ σε αγώνα κόντρα τους πράσινους που σύντομα μπορεί να έχει συμπαίκτες


Οπως οι πεινασμένοι χορεύουν για να ξεχάσουν την πείνα τους, έτσι και στον Παναθηναϊκό βρήκαν το δικό τους τρόπο για να ξεχάσουν τη... δίψα τους. Ασχολούνται όλη μέρα και διαπραγματεύονται τη... νύχτα το συμβόλαιο του Βούλγαρου διαγώνιου Μπόγιαν Ιορντάνοφ.

Ο Μπόγιαν Ιορντάνοφ σε αγώνα κόντρα τους πράσινους που σύντομα μπορεί να έχει συμπαίκτες
Κι ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος χαρακτήριζε «αποικιοκρατικό» το συμβόλαιο του αθλητή, χθες άρχισαν νέες διαπραγματεύσεις με τη Λέφσκι μήπως και τελικά καταλήξουν σε συμφωνία. Βέβαια, από το «παζάρι» δεν έχασε ποτέ κανείς. Ορεξη και χρόνο να έχεις, μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο και έχει στον «αέρα» χιλιάδες οργανωτικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχει να λύσει.
Οι «πράσινοι» ζήτησαν από τη Λέφσκι να τροποποιηθεί ο όρος που θα άφηνε ελεύθερο τον παίκτη αν δεν πληρωνόταν για δύο μήνες, δεχόμενοι να μείνει μεν ελεύθερος, αλλά να μην μπορεί να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Σήμερα θα στείλουν το συμβόλαιο στους Βούλγαρους με την ελπίδα πως θα τον δεχτούν ώστε να γίνει και η καταβολή των 30.000 ευρώ.

Φτάνει ο Κάσταρντ
Μαζί με την αρραβωνιαστικιά του φτάνει σήμερα στις 3.40 μ.μ. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Λουντοβίκ Κάσταρντ. Ο Γάλλος ακραίος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό από την Τετάρτη και σήμερα ίσως προλάβει να γίνει η γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες.

«Πριν από το Σούπερ Καπ»«Εχουμε ανάγκη να κάνουμε αγώνες πριν από το Σούπερ Καπ, παρ' όλο που βρισκόμαστε πίσω» δήλωσε ο Καζάζης και πρόσθεσε: «Δύο θετικά κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι. Την πρώτη αγωνιστική επαφή μεταξύ των οκτώ αθλητών και το δεύτερο ότι τα πήγαμε αρκετά καλά στο συνδυασμό μπλοκ-άμυνα».

Σήμερα με Κρότε η ΕΑΠ
Απόψε στις 8 η ΕΑΠ θα αντιμετωπίσει την Καστελάνο Κρότε (8 χιλ. έξω από το Μπάρι) στο πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας των δύο ομάδων. Το δεύτερο θα γίνει το Σάββατο στις 4 μ.μ. Ο Γιώργος Χριστόπουλος έχει στη διάθεσή του τους Ροντρίγκο, Ντορνέλας, Κουρνέτα, Σουλτανόπουλο, Ασπιώτη, Λαμπρόπουλο, Μαντέκα, Κιτσαντά, Πατρινό, Πετούση, Μακρυγιάννη, Παπαδόπουλο. Εκτός αποστολής είναι ο λίμπερο Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την ομάδα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ