Τρελά πανηγύρια Ζανέτι και Καμπιάσο!

Τρελά πανηγύρια Ζανέτι και Καμπιάσο!




Ακόμα... πανηγυρίζουν οι παίκτες, οι παράγοντες και οπαδοί της Αργεντινής που βρέθηκαν απόψε στο «Φόρουμ» του Μιλάνου παρακολουθώντας το ματς της... δεκαετίας για τους «μπιανκοτσελέστε». Η Αργεντινή νίκησε 3-1 σετ την «ανίκητη» δευτεραθλήτρια Ευρώπης Γαλλία, που στην Α΄ φάση νίκησε 3-2 σετ τη Βουλγαρία και την Τσεχία και 3-0 σετ την Κίνα.

Ο δρόμος για την 12αδα άνοιξε διάπλατα για την ομάδα του Χαβιέ Βέμπερ, που σημειωτέoν ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2005-06 και κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού».
Μόλις τελείωσε ο αγώνας, ο Βέμπερ έτρεξε να αγκαλιάσει τους φίλους και συμπατριώτες του, Εστεμπάν Καμπιάσο και Χαβιέ Ζανέτι, που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Φόρουμ» και πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία της εθνικής τους ομάδας. Μάλιστα ο Ζανέτι φορούσε και μπλούζα της Εθνικής Αργεντινής. Οι δύο αστέρες της Ίντερ έζησαν έντονα κάθε κερδισμένο πόντο και έτρεξαν να δώσουν συγχαρητήρια όχι μόνο στον Βέμπερ, αλλά και σε κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά!
«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε πολύ καλή τακτική σερβίς απέναντι σε μια ομάδα που ποτέ δεν τα παρατάει και έχει εξαιρετική άμυνα. Είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε ο Βέμπερ.

*Στη φωτογραφία ο Βέμπερ (στο μέσον) μαζί με τους Ζανέτι (δεξιά) και Καμπιάσο (αριστερά).
*Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ