Φιλικό: ΣΠ Καρδίτσας - Ηρακλής 0-3

Την πρώτη του νίκη στο τουρνουά της Καρδίτσας πέτυχε ο Ηρακλής, επικρατώντας του τοπικού ΣΠΑΚ με 3-0 σετ (25-20, 25-13, 25-21).
Στα πρώτα δύο σετ ο Αλέκος Λεώνης παρέταξε τους Προύσαλη, Κράβαρικ, Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Εφραιμίδη, Αρχιλάγκος, Τζιουμάκα και λίμπερο τον Μπαμπαλιούτα, ενώ στο τρίτο αγωνίστηκαν οι Πιπέργιας, Κανέλλος, Τζιουμάκας, Αρχιλάγκος, Στάνκου και Δ. Εφραιμίδης. Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με πρόβλημα στη γάμπα και υποβλήθηκε μετά το τέλος αυτού σε εξετάσεις, ενώ ο προπονητής των κυανόλευκων δήλωσε: «Έχουμε μία σειρά από τρία παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Με το που θα ολοκληρωθούν και αγωνιστούμε και στα επόμενα δύο θα έχουμε καλύτερη εικόνα για να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα». Το Σάββατο (2/10) το Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στις 20.00 τον Ολυμπιακό.
ΣΠΑ Καρδίτσας: Φ. Αλεξίου 14, Σ. Αλεξίου 3, Παπαγεωργίου 3, Νεδιλάκης 2, Κολτσιάκης 7, Γκανάς 4, Τσομπάνογλου λ 18%, Ρούσσος, Γιαννουσάς, Ρεζκ.
Ηρακλής: Προύσαλης, Χαραλαμπίδης 7, Κράβαρικ 5, Δ. Εφραμίδης 10, Τζιουμάκας 11, Αρχιλάγκος 11, Μπαμπαλιούτας λ 61%, Κανέλλος 6, Στάνκου 1, Πιπέργιας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ