Φιλικό: Ηρακλής - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1-3

Ο τραυματισμός του Σέρτζιου Στάνκου επισκίασε το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά που διεξήχθη στο ΕΓ Μίκρας, ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πιο συγκεκριμένα, στο 11-12 του τέταρτου σετ ο Ρουμάνος κεντρικός έβγαλε τον ώμο του σε προσπάθεια πρώτου χρόνου και αποχώρησε από τον αγώνα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν από τους Βούλγαρους με 1-3 σετ (25-19, 22-25, 21-25, 22-25) και η Πιρίν κατέκτησε την πρώτη θέση μετά την επικράτηση της επί της ΕΑ Πατρών.
Ο Αλέκος Λεώνης παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Προύσαλη, Χαραλαμπίδη, Κράβαρικ, Όουενς, Νικήτα Εφραιμίδη, Μπίλινγκς και Μπαμπαλιούτα, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Κιρόγα.
Στο τέλος του πρώτου σετ αγωνίστηκαν οι Γκόρτσιανουκ και Πιπέργιας, αντί των Μπίλινγκς και Προύσαλη αντίστοιχα. Κάτι που επαναλήφθηκε και στο δεύτερο σετ και συγκεκριμένα από το 15-18. Στο 19-20 επέστρεψαν οι Μπίλινγκς και Προύσαλης, ενώ στο 20-22 ο Στάνκου αντικατέστησε τον Χαραλαμπίδη.
Στο τρίτο σετ οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν με το αρχικό σχήμα, στο 16-17 ο Στάνκου πέρασε στη θέση του Χαραλαμπίδη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν εκ νέου οι Γκόρτσιανουκ και Πιπέργιας αντί των Μπίλινγκς και Προύσαλη.
Στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ παρέμεινε βασικός ο Γκόρτσιανουκ αντί του Νικήτα Εφραιμίδη, ενώ στο 11-12 τραυματίστηκε στον ώμο ο Στάνκου και αποχώρησε από την αναμέτρηση.
Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο Αλέκος Λεώνης δήλωσε: «Πάνω που βγάζαμε συμπεράσματα για το σχήμα μας κόντρα σε καλούς αντιπάλους ήρθε ο τραυματισμός του Στάνκου. Εύχομαι να είναι καλά και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αντιμετωπίζοντας αυτό το πρόβλημα».
Ηρακλής: Όουενς 12, Χαραλαμπίδης 6, Κράβαρικ 19, Προύσαλης 2, Μπίλινγκς 14, Ν. Εφραιμίδης 5, Μπαμπαλιούτας λ 41%, Στάνκου 3, Γκόρτσιανουκ 6, Κανέλλος 3, Πιπέργιας, Δ. Εφραιμίδης.
ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Ιβάνοφ 10, Σαμούνεφ 11, Ράμμα 16, Μάγιο 16, Στεφάνοφ 6, Ιβάνοφ 2, Πέεφ λ 61%, Μάντσεφ, Βασίλιεφ λ 100%.

Πηγή: www.iraklisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ