ΕΑΠ Λουξ - Πιρίν 0-3 (21-25, 18-25, 20-25)


Με τον τεχνικό της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργο Χριστόπουλο να ξεκουράζει πολλούς από τους βασικούς και να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες,  η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ έχασε με 3-0 (25-21, 25-18, 25-20) σετ από την Βουλγαρική Πιρίν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του διεθνούς τουρνουά που διοργάνωσε ο Ηρακλής.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Σε αυτό το τουρνουά θέλαμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα και κυρίως να δω όλους τους παίκτες. Στο σημερινό παιχνίδι είδα κυρίως τους νεαρούς παίκτες και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα όπως και για όλη την ομάδα. Εχω ξαναπεί ότι δεν με ενδιαφέρει το σκορ και αυτό που θέλω σε κάθε αγώνα να δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανελλήνιο».
Από τους παίκτες, ο πασαδόρος Μάκης Λαμπρόπουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι υπήρχε κούραση από τα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας όμως πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό σημείο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Περιμένουμε να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο τελευταίος ξένος και από την Δευτέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία».
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Κιτσαντάς, Μακρυγιάννης, Λαμπρόπουλος, Ασπιώτης, Μαντέκας, Ντορνέλας, λίμπερο ο Στεφάνου, (Σικέιρα, Παπαδόπουλος).
* Η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ μετά το τέλος του αγώνα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Πάτρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ