ΔΕΝ υπάρχει βόλεϊ...



Μια σειρά γεγονότων έφεραν τον αναμενόμενο αποκλεισμό της Εθνικής από το Ευρωβόλει και το ελληνικό βόλει στο ψυγείο για τρία τουλάχιστον χρόνια, αφού θα το ξαναδούμε(αν το ξαναδούμε) στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης μόλις το 2013.




Να απαριθμήσουμε τα γεγονότα της τελευταίας τριετίας, όπου όλοι έβαζαν πάνω απ όλα τα προσωπικά συμφέροντα τους και σε δεύτερη μοίρα το άθλημα.


Αλέκος Λεώνης άφησε στα κρύα του λουτρού την Εθνική για τα ευρώ του Παναθηναϊκού.

*Προσλήφθηκε με πρόχειρο τρόπο ο Κώστας Αρσενιάδης και απολύθηκε-παραιτήθηκε με την ίδια διαδικασία.

*Τη θέση του πήρε με διαδικασίες του... ποδαριού ο πρώην συνεργάτης του Δημήτρης Καζάζης, που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον προκάτοχο του.

*Για αντιπολιτευτικούς λόγους, προπονητές, δημοσιογράφοι και παράγοντες έκαναν την τρίχα, τριχιά και ανήγαγαν σε μείζον θέμα την ενδοσυνεννόηση που πρότεινε στο Ευρωβόλει της Σμύρνης ο Προσαλίκας στον Καζάζη. Ακολούθησε ο προπηλακισμός του τότε προέδρου της ΕΟΠΕ, μπροστά στα μάτια όλων των συμβούλων, χωρίς την παραμικρή αντίδραση, ενώ το περιοδικό του ΣΕΠΠΕ(σύνδεσμος προπονητών) συντηρούσε το θέμα και το είχε εξώφυλλο και βασικό ακόμη και πέντε μήνες αργότερα.

* Ο Προσαλίκας είχε πρεμούρα να "σβήσει¨τα γεγονότα της Σμύρνης και έφερε στην Εθνική τον πρώτο προπονητή που του πρότεινε ο Νταγκ Μπιλ, χωρίς να το ψάξει αναλόγως. Τον άγνωστο στον κόσμο του βόλει και περιορισμένων δυνατοτήτων Γκόρντον Μέιφορθ, τον οποίο ο... αντιπολιτευόμενος Τύπος και οι μονίμως φωνασκούντες σύμβουλοι της ΕΟΠΕ τον απαξίωσαν πριν καν καλά -καλά μάθουν το όνομα του και τον βάφτισαν "μεσίτη".


Έτσι η Εθνική και το ελληνικό βόλεϊ θυσιάστηκαν σε προσωπικά απωθημένα και προσωπικές φιλοδοξίες, ενώ ουδείς ασχολείται με την ουσία που είναι μια και μοναδική. Όποιος κι αν είναι στη διοίκηση της ΕΟΠΕ, πρέπει να καταλάβει ότι ΔΕΝ υπάρχει ΠΡΟΙΟΝ και ΠΑΙΚΤΕΣ, δεν υπάρχει ελληνικό βόλεϊ και οι οποιεσδήποτε διακηρύξεις και μεγαλοστομίες πέφτουν στο κενό.

Αντ αυτού αναλώνονται σε μεγαλόστομες προγραμματικές δηλώσεις και ανούσια σεμινάρια χωρίς περιεχόμενο και κατεύθυνση...

ΥΓ: Συγχαρητήρια στους 3000 φιλάθλους που στήριξαν τους διεθνείς, ακόμη και μετά το πρώτο σετ που σήμανε και τον αποκλεισμό, ενώ στο τέλος χειροκρότησαν τους Τούρκους παίκτες.

Πηγή: www.sport24.gr 
Δημιουργός: Στέφανος Λεμονίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ