«Ο ΠΑΟ πάντα ψηλά»


Μόνο το όνομα Παναθηναϊκός φτάνει για να κάνει κάποιον να ξεχάσει όλα τ’ άλλα. Να βγάλει από το μυαλό του οποιαδήποτε άλλη πρόταση και να σκέφτεται μόνο το «τριφύλλι». Ο Μιχάλης Κόβατς μετά τη σεζόν 2007-08 που φόρεσε την πράσινη φανέλα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια. Την Παρασκευή υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα αγνοώντας τις όποιες φήμες κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό.

Ο ελληνοποιημένος κεντρικός μιλώντας στην ΠΡΑΣΙΝΗ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στο «τριφύλλι». «Ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εγώ διαφωνώ με όσα λέγονται. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο ελληνικό Πρωτάθλημα».
Ο έμπειρος κεντρικός δεν ξεχνά την προηγούμενη θητεία του στο «τριφύλλι» και επισημαίνει: «Έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό περίμενα και επέλεξα τελικά να συνεχίσω σ’ αυτήν την καριέρα μου». Σχετικά με τους στόχους δεν θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο. Ξέρει άλλωστε ότι κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Είπε ωστόσο αυτό που έχει αντιληφθεί από την πολύχρονη παρουσία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πάντα ψηλά κι αυτό θα επιδιώξουμε και φέτος».
Μετά και το τυπικό μέρος της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μιχάλη Κόβατς σειρά παίρνουν οι ξένοι. Οι Μπόγιαν Ιορντάνοφ και Λουντοβίκ Καστάρντ είναι οι πρώτες επιλογές του Στέλιου Καζάζη για τη θέση του διαγώνιου και του ακραίου αντίστοιχα, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το οικονομικό. Με βάση το μπάτζετ που έχει ανακοινώσει η διοίκηση του «τριφυλλιού» οι δύο ξένοι δεν «χωρούν», ωστόσο, ο Στέλιος Καζάζης πιέζει όσο μπορεί περισσότερο προκειμένου αμφότεροι να αποκτηθούν και να δυναμώσει έτσι σε μεγάλο βαθμό η ομάδα.
Εκείνο που προέχει για την ομάδα είναι να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει με το οικονομικό και οι παίκτες να ξεκινήσουν προετοιμασία. Όλα δείχνουν πως το θέμα οδεύει προς τη λύση με τα μηνύματα να είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Πηγή: www.prasini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ