Η Βλάχου στο R.P.gr: "Αγαπάω τον ΟΣΦΠ''


Η Γιάννα Βλάχου αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αθήνα και τον Ολυμπιακό για προσωπικούς λόγους και είπε στο RedPlanet.gr ότι o Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι της.
Φτου και απ' την αρχή... Μόνο το "φεύγω" της Γιάννας Βλάχου δεν ήθελαν να ακούσουν στον Ολυμπιακό, αφού πάει στράφι ο σχεδιασμός που είχε γίνει μέχρι σήμερα για το ρόστερ της ομάδας. Τώρα, πρέπει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή να προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό της καλύτερης λίμπερο στην Ελλάδα με μια αντικαταστάτρια ανάλογου επιπέδου. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι μετρημένα τα κουκιά στην χώρα μας, επομένως μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει και προς εξωτερικό μεριά το ΤΑΑ, αν φυσικά υπάρχουν και τα χρήματα.

Η Βλάχου είχε διορία να απαντήσει στον Ολυμπιακό για το τι θα κάνει στο μέλλον της και αποφάσισε με πόνο ψυχής ότι πρέπει να ανέβει στην Θεσσαλονίκη για προσωπικούς και μόνο λόγους. Ασφαλώς και δεν ήταν η ευκολότερη απόφαση της ζωής της, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, όμως τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά στο τμήμα, διότι χάνει μια εξαιρετική αθλήτρια και χαρακτήρα. Πάντως, δεν προτίθεται ο Ερασιτέχνης να την αφήσει ελεύθερη και αν βρει ομάδα στην συμπρωτεύουσα, θα διεκδικήσει τα ανάλογα χρήματα για την μετακίνησή της.

Το RedPlanet.gr συνομίλησε με την 29χρονη πρώην πλέον λίμπερο του Ολυμπιακού και εκείνη δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα, τονίζοντας πάντως ότι αγαπάει πολύ την ομάδα και θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει και να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με το τμήμα που λατρεύει. Όσο για το μέλλον της, δεν το γνωρίζει ούτε η ίδια...

Η Βλάχου μάς είπε πως "φεύγω πολύ στενοχωρημένη από τον Ολυμπιακό και είναι μόνο για προσωπικούς λόγους και για τίποτα άλλο. Θέλω να πω σε όλους ότι ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μου, τον αγαπάω πολύ και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γυρίσω πίσω κάποια στιγμή, ώστε να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με την ομάδα. Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ το θέλω αυτό. Επαναλμβάνω ότι πήρα για οικογενειακούς λόγους αυτή την απόφαση".

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής, απάντησε: "Υπάρχει χρόνος να αποφασίσω το τι θα κάνω. Μέχρι τώρα σκεφτόμουν το τι θα κάνω με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ακόμα το τι θα κάνω με το βόλεϊ και αν θα γίνει κάτι με κάποια ομάδα από την Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, οι μετεγγραφές ολοκληρώνονται αργά και έχω χρόνο να το σκεφτώ".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ