Λεφτά για νερά!

Έκκληση για βοήθεια από Καζάζη


Την κατάσταση στα χέρια του παίρνει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Στέλιος Καζάζης, ο οποίος ζήτησε την βοήθεια των Πατέρα, Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου, προκειμένου όχι απλά να σωθεί αλλά να λειτουργήσει κανονικά το τμήμα.

Θεωρείται και όχι άδικα ως η… σημαία του ανδρικού βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ο Στέλιος Καζάζης, στον οποίο αναφερόμαστε, έχει καταφέρει να κατακτήσει τίτλους τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Από τη θέση του τεχνικού, βλέποντας την απόλυτη κατρακύλα του τμήματος, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μέσω μιας δήλωσης απευθύνεται στους Πατέρα, Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο ζητώντας τους βοήθεια ακόμα και για απλά πράγματα, όπως τα νερά και τα tape στις προπονήσεις. Ναι, όσο και αν ακούγεται τραγικό οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν έχουν ούτε νερό για τις προπονήσεις…  
Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού του Παναθηναϊκού Στέλιου Καζάζη έχει ως εξής: «Έχουμε ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή. Δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι στην επικοινωνία που είχα σήμερα με τους παίκτες (Γιορντάνοφ, Καστάρντ) και τους εκπροσώπους τους, μου τόνισαν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να περιμένουν. Θεωρώ ότι εκτέθηκα και εγώ στο πρόσωπό τους, διότι υπήρξαν σαφή υπονοούμενα πως δεν υπάρχει σοβαρότητα, αλλά εμπαιγμός.

Θέλω να κάνω μια έκκληση και απευθύνομαι ονομαστικά προς τους κ.κ. Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννκόπουλο. Είμαι ο Στέλιος Καζάζης, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ. Έντεκα χρόνια που υπηρέτησα την ομάδα σαν αθλητής, έχω πάρει 6 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, σαν προπονητής δύο χρονιές 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο, έχω απομείνει με 8 αθλητές και ζητώ τη βοήθειά σας να τροφοδοτήσουν με νερά και tape.
Διότι οι αθλητές λιώνουν μέσα στο γήπεδο και δεν έχουν να πιουν νερό, ενώ παράλληλα το tape είναι απαραίτητο υλικό για να αποφύγουν σοβαρούς τραυματισμούς».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ