H AΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ


Επειδή πριν από λίγο ο αξιότιμος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., δήλωσε ζωντανά στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των τελικών του Ευρωπαικού πρωταθλήματος Κ-23 στην Κω, ότι: ΄΄είναι πολυτέλεια να χάνονται αθλήτριες του επίπεδου της Κουτρουμανίδου από το άθλημα του beach volley και θα υπάρξει άμεσα ραντεβού μαζί της, για την καλύτερη αξιοποίηση της΄΄, εμείς από την πλευρά μας θα θυμίσουμε μόνο - γιατί δυστυχώς ούτε αυτό δεν  ξέρουν - ότι με τη Θάλεια υπήρξε ραντεβού του Προσαλίκα για να μεταπεισθεί και να επιστρέψει στην ενεργό δράση και αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό τότε της υποσχέθηκε ότι θα προσληφθεί στην Ομοσπονδία, όπως και έγινε, με απόφαση της Επιτροπής beach volley  και έγκριση από το δ.σ. το Φεβρουάριο. Το ότι δεν ενεργοποιήθηκε η πρόσληψη αυτή, ψάξτε τους λόγους στις διοικητικές διαδικασίες που ακολούθησαν την εποχή εκείνη.
Όχι να μου έρχεται ο Αχιλλέας, ως σωτήρας της Θάλειας και του αθλήματος, γιατί έχει αποδείξει ότι έχει άγνοια και γι αυτό.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Γι  αυτούς που αποτελούν την επιτροπή του αθλήματος, οι οποίοι δεν έχουν πατήσει ποτέ στη ζωή τους αγωνιστική άμμο, θα ασχοληθούμε σε επόμενο σημείωμα μας.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ