Δύσκολα η Καββαθά στον Ολυμπιακό

Ολο και πιο δύσκολη γίνεται η μεταγραφή της Αννας Καββαθά στον Ολυμπιακό, αφού η ομάδα του Μαρκόπουλου δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει την παίκτρια χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Μπορεί η 23χρονη κεντρική να έχει δηλώσει πως είναι ελεύθερη και ψάχνει ομάδα, το Μαρκόπουλο όμως... έχει άλλη γνώμη.








Οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν πως τόσο για την περίπτωση της Καββαθά, όσο και για αυτή της Κουτσιβίτη, δεν θα επιτρέψουν την παραχώρησή τους, αν δεν εισπράξουν ένα σημαντικό ποσό από τις μελλοντικές τους ομάδες. Ετσι όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή της νεαρής παίκτριας στον Ολυμπιακό δυσκολεύει αρκετά, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να διαθέσουν χρήματα στο Μαρκόπουλο για την Καββαθά, την οποία έχουν δηλώσει ότι θέλουν, μόνο όμως αν είναι ελεύθερη.

Από κει και πέρα, παρελθόν από την ομάδα των Μεσογείων αποτελεί η Στέλλα Λαγουδάκη, στην οποία ανακοινώθηκε ότι είναι ελεύθερη να βρει ομάδα, χωρίς όμως την παραμικρή καταβολή κάποιου αντιτίμου για τη μεταγραφή της σε άλλο τμήμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&Πaid=72604#ixzz0y1tzrsAm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ