Έτοιμες για τίτλο οι «ερυθρόλευκες»




Έτοιμες για τίτλο οι «ερυθρόλευκες»




Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία του Συνδέσμου τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Παρότι όλοι κράτησαν χαμηλούς τόνους, το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκες» είναι πιο έτοιμες από κάθε φορά για τίτλο.




Έχοντας στην σύνθεσή του παίκτριες όπως η Ογκνιένοβιτς, η Κόλεβα, η Χαντάβα, η Κυριακίδου και η Κρσνεβιτς, είναι λογικό ο Ολυμπιακός να θεωρείται κατά πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τους πρώτους τίτλους στην ιστορία του. Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία του Συνδέσμου την πρώτη τους συγκέντρωση η οποία έγινε παρουσία του Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου, Στέλιου Κούβαρη και του Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου, Γιάννη Λάμπρου.
Αρχικά ενημέρωση

Προπόνηση δεν υπήρξε καθώς αυτές θα ξεκινήσουν από αύριο και σήμερα ο Γιάννης Νικολάκης και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν τις παίκτριες για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, με τις προπονήσεις να αρχίζουν από την Δευτέρα. Αρχικά το πρωί θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα προπόνηση στο Ρέντη.

Η Κόλεβα αρχηγός

Σήμερα έγινε γνωστό και το ποια θα είναι η αρχηγός της ομάδας για τη νέα χρονιά. Αυτή θα είναι η Βουλγάρα διαγώνιος Έλενα Κόλεβα, που μαζί με την Μάγια Ογκνιένοβιτς και φυσικά την Μπριζίτκα Μόλναρ του Παναθηναϊκού, θα είναι τα μεγαλύτερα αστέρια του πρωταθλήματος.

Νικολάκης: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά»

Το ότι ο Γιάννης Νικολάκης είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, αυτό είναι γνωστό σε όλους τους φίλος του βόλεϊ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις αναφερόμενος στη νέα χρονιά τόνισε πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορούν να έρθουν επιτυχίες, ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον από την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέι οφ ο κάθε βαθμός είναι χρυσάφι: «Για κάθε προπονητή το στάδιο της προετοιμασίας είναι το Α και το Ω ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς. Τώρα θα πρέπει να μπουν οι βάσεις προκειμένου να γίνουμε ομάδα, με δεδομένο μάλιστα ότι έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές. Τα πολλά λόγια αυτή την εποχή είναι φτώχια. Το σύνθημα είναι δουλειά, δουλειά και δουλειά. Αλλωστε στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μυστικά. Για να έρθουν οι επιτυχίες θα πρέπει να ιδρώσουμε όλοι μας. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι και να βγάζουμε το πάθος που αρμόζει στον Ολυμπιακό. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ούτως ή άλλως διαφορετικό, καθώς  πάρθηκε η απόφαση να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του και δεν θα παίξουμε πλέι οφ. Ετσι, η ομάδα θα πρέπει να είναι πανέτοιμη  στην τελική φάση όπου κάθε βαθμός θα είναι κυριολεκτικά χρυσάφι».

Κόλέβα: «Μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός»

Η αρχηγός της ομάδας Ελενα Κόλεβα τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η τιμή αλλά και η  ευθύνη να είσαι αρχηγός μίας ομάδας του Ολυμπιακού.  Εύχομαι και εφέτος να είμαστε κυριολεκτικά μία οικογένεια. Αυτό ήταν το μεγάλο μας μυστικό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα είναι πλήρης και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις».

Κυριακίδου: «Όνειρο ένα πρωτάθλημα»

Η διεθνής κεντρικός Εύη Κυριακίδου επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να εκπληρωθεί το όνειρό μου που είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Χαριτολογώντας θα μπορούσα να πω ότι εγώ το θέλω περισσότερο από ότι ο Ολυμπιακός. Το κλίμα είναι πολύ καλό και επιτέλους θα συνεργαστώ με τον κ. Νικολάκη και εκτός της Εθνικής ομάδας».

Βάσω Νικούλη: «Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα όλες τις νέες συμπαίκτριές μας. Πάνω απ' όλα,  να έχουμε υγεία και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δώσουμε συνέχεια στην περσινή καλή χρονιά του Ολυμπιακού».

Χαρά Σαβίδου: «Επιστρέφουμε στις προπονήσεις με πολύ όρεξη. Αυτό που προέχει είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας».

Αλεξάνδρα Κρσνεβιτς: «Γνωρίζω ότι έχω έρθει στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας.  Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας με το βόλεϊ που θα παίξουμε».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ