Την Τετάρτη (1/9) η 'πρώτη' του ΠΑΟ







Για την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου ορίστηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού. Βέβαια ακόμα όλα είναι στον αέρα, καθώς αν οι αθλητές που είναι απλήρωτοι από τον Δεκέμβρη δεν πάρουν δύο μισθούς, δεν θα κατέβουν στην πρεμιέρα.
pao_proponisi
Τι και όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους, στον Παναθηναϊκό ακόμα τα πράγματα μπορούν να θεωρηθούν πως είναι στον αέρα. Παρότι οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα πως την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας η πρώτη προπόνηση, ακόμα κανείς δεν ξέρει αν τελικά αυτή πραγματοποιηθεί ή για την ακρίβεια αν σε αυτή λάβουν μέρος οι παίκτες.
Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το οικονομικό. Οι αθλητές του Στέλιου Καζάζη έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από το Δεκέμβρη και από την στιγμή που δεν βλέπουν να υπάρχει και κάποια λύση στον ορίζοντα, δεν δέχονται να ξεκινήσουν αν πρώτα δεν λάβουν δύο τουλάχιστον μήνες από αυτούς που τους οφείλονται.
Τις επόμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό θα αρχίσει για ακόμα μία φορά αναζήτηση χρημάτων για να μπορέσει να γίνει η πρώτη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μία ακόμα μαύρη σελίδα θα προστεθεί στο χειρότερο «πράσινο» καλοκαίρι των τελευταίων ετών.
Όσον αφορά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα έχει ως εξής: «Για την προσεχή Τετάρτη (1/9) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Γλυφάδας, το οποίο θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας της αγωνιστικής περιόδου 2010-11».

Ήταν για Δευτέρα αλλά...
Αξίζει να αναφέρουμε πως η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν να διεξαχθεί την Δευτέρα, αλλά στο «τριφύλλι» αποφάσισαν να πάνε πιο πίσω μήπως τελικά καταφέρουν βρουν χρήματα για να εξοφλήσουν μέρος των χρεών στους παίκτες.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ