Όλα έτοιμα για την συνέχεια της γιορτής!



Παρουσιάστηκε σήμερα στην συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο ΟΑΚΑ, το πρόγραμμα και οι συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters 2010 και των Lipton Ice Tea Juniors Beach Volleyball. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Μελισσουργός, η brand manager της Lipton Ice Tea, Ράνια Κυριακού, οι Νίκος Μαράκης (Δήμαρχος Νάξου), Δημήτρης Σφυρής (Δήμαρχος Κρανιδίου), Μήτσας Γιάννης(Αντινομάρχης Κρανιδίου), Γιώργος Πασχαλίδης (Αντινομάρχης Καβάλας), Γρηγόρης Τριανταφυλλίδης (Δήμαρχος Κεραμωτής), Μπάμπης Γκλαβάκης (Ιδιοκτήτης beach bar Paralia ), Γιώργος Σαμπαζιώτης (Δήμαρχος Κυπαρισσίας) και ο Μιχαήλ Κορμάζος(Δήμαρχος Εχιναίων). Από την παρουσίαση δεν έλειψαν και οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, Μάνος Ξενάκης, Παναγιώτης Μούρτζιος, Αθηνά Δηλαβέρη, Νίκος Ζουπάνης, Νίκος Κωστακόπουλος, Ντίντα Νάστου και η Αθηνά Παπαφωτίου.


Πρόεδρος ΕΟΠΕ: Γιώργος Μελισσουργός

«Το μπίτς βόλεϊ στην Ελλάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Τα τουρνουά από 81 που ήταν το 2009, φέτος έφτασαν πάνω από 100. Αυτό είναι δείγμα ανάπτυξης. Είναι σημαντικό το γεγονός, πως περισσότεροι από 1.200 αθλητές, είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του αθλήματος. Όσο αναφορά τον αγωνιστικό τομέα, τα Masters συνεχίζουν στα πολύ υψηλά επίπεδα των προηγούμενων χρόνων και σε αυτό βοηθάει πολύ η συμμετοχή καταξιωμένων ξένων ομάδων στα Ελληνικά τουρνουά. Στα τζούνιορς, έγιναν βελτιωτικές κινήσεις, με την διεξαγωγή πολλών regional και Open. Οι περιοχές που θα διοργανώσουν τουρνουά να ξέρουν πως οι παραλίες τους θα διαφημιστούν σε όλη την Ελλάδα και εύχομαι πραγματικά όλοι οι τόποι να κερδίσουν επισκέπτες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά για ακόμα μια φορά τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό την Lipton Ice Tea».

Brand Manager Lipton Ice Tea: Ράνια Κυριακού

«Είμαστε χαρούμενοι ως εταιρεία, που για ακόμα μια χρονιά είμαστε δίπλα στο άθλημα του μπίτς βόλεϊ. Για όσους δεν ξέρουν, το Lipton Ice Tea είναι ένα παγωμένο τσάι που παλεύει καθημερινά για τη βελτίωση της υγιεινής ζωής. Φυσικό είναι να μην μπορούσαμε να λείπουμε από μια τέτοια δραστηριότητα, όπως αυτή του μπίτς βόλεϊ. Η αρχή του Συντάγματος ήταν εκπληκτική, και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Δήμαρχος Νάξου: Νίκος Μαράκης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Νάξος επιλέχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για τα Masters. Η περσινή παρουσία του τουρνουά, ικανοποίησε τους πολίτες του νησιού μας και για αυτό το λόγο με δικιά μου εισήγηση στο συμβούλιο, αναλάβαμε και φέτος την διοργάνωση, παρότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν πήραμε από χορηγούς μας ούτε ένα ευρώ. Τα Masters θέλουμε να συνεχίσουν την καθιέρωση τους στην Νάξο και γιατί όχι και την αναβάθμιση τους τα επόμενα χρόνια στην περιοχή μας, καθώς ο Δήμος μας θα περιλαμβάνει όλο το νησί και τα περιφερειακά νησιά».

Δήμαρχος Κρανιδίου: Δημήτρης Σφυρής

«Θα βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι και εμείς στην ανάπτυξη τους μπίτς βόλεϊ στην Ελλάδα και αυτό το γεγονός μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η πραγματοποίηση του τουρνουά θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας. Οι έφηβοι της περιοχής μας, που βλέπουν τους αθλητές του μπίτς βόλεϊ από την τηλεόραση, πλέον θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρότυπα τους και να γνωρίσουν καλύτερα αυτό το τόσο ξεχωριστό άθλημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε την νεολαία της περιοχής μας και είναι πραγματικά πρόκληση για εμάς το συγκεκριμένο γεγονός. Ο κόσμος και οι αθλητές που θα έρθουν στον Πόρτο Χέλι και τον Δήμο Αργολίδος θα μείνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της περιοχής μας».

Αντινομάρχης Αργολίδος: Μήτσας Γιάννης


«Βοηθάμε από την πλευρά της Νομαρχίας, με όσες δυνάμεις έχουμε τον δήμο Κρανιδίου, στην διεξαγωγή του Master. Το τουρνουά είναι σημαντικό για τον τόπο μας. Να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι στην εντέλεια κατά την διάρκεια του τουρνουά».

Δήμαρχος Κεραμωτής: Γρηγόρης Τριανταφυλλίδης

«Ο Μπάμπης Γκλαβάκης έχει φέρει το άθλημα της άμμου στην περιοχή μας. Θα στηρίξω την διοργνωση, σε ότι χρειαστεί για την σωστή διεξαγωγή της. Μετά το περσινό τουρνουά, ο κόσμος έδειξε πως νοιάζεται και τον ενδιαφέρει πολύ το άθλημα του μπίτς βόλεϊ. Η Κεραμωτή είναι ένα μέρος το οποίο ο πολύς κόσμος δεν ξέρει την τουριστική αξία. Οι παραλίες της Κεραμωτής, είναι μοναδικές στην Ελλάδα και ο κόσμος που θα έρθει στα μέρη μας πραγματικά θα καταλάβει πως ο τόπος μας είναι ξεχωριστός. Την επόμενη χρονιά, που ο Δήμος της περιοχής θα είναι ένας και ενιαίος, θα υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από μέρους μας, για να γίνουν θεσμός οι αγώνες στην Κεραμωτή. Οι αθλητές να ξέρουν πως όλος ο κόσμος της Καβάλας, της Ξάνθης και της Δράμας, και όχι μόνο, περιμένει να τους καμαρώσει και να τους στηρίξει»!


Αντινομάρχης Καβάλας: Γιώργος Τσαλουχίδης

«Την περσινή χρονιά δώσαμε τα διαπιστευτήρια μας και φέτος αξιωθήκαμε να διοργανώσουμε το τελικό. Η αυτοδιοίκηση Καβάλας, στοχεύει με την διοργάνωση του μπίτς βόλεϊ να «κερδίσει» τουρίστες, που και μετά το τουρνουά των Masters να επισκεφτεί την περιοχή μας και να γευτεί τις ομορφιές του τόπου μας και τις ατελείωτες παραλίες μας. Συμβάλουμε όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, να ελαχιστοποιήσουμε τα έξοδα των διοργανωτών, γιατί πιστεύουμε σε αυτόν τον θεσμό. Είμαστε και φιλότιμοι και φιλόξενοι και θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, της τόσο σπουδαίας διοργάνωσης».

Ιδιοκτήτης beach bar Paralia: Μπάμπης Γκλαβάκης

«Ο τελικός του μπίτς βόλεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, θα διεξαχθεί στην Βόρεια Ελλάδα και το ότι επιλέχτηκε η περιοχή μου και το Paralia, με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Να είστε σίγουροι, πως θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουν οι αθλητές και ο κόσμος ικανοποιημένοι».

Δήμαρχος Κυπαρισσίας: Γιώργος Σαμπαζιώτης

«Η Κυπαρισσία, είναι ένας υπέροχος παραλιακός τόπος και ταιριάζει ιδιαίτερα στο άθλημα του μπίτς βόλεϊ. Στο τόπο μας, το τουρνουά και ο τελικός τζούνιορ θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά και μας χαροποιεί που για πρώτη φορά ο τελικός τζούνιορ Κ23 θα γίνει στην Κυπαρισσία. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του μπίτς βόλεϊ στην περιοχή μας και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως η ομάδα βόλεϊ, ΖΕΥΣ Κυπαρισσίας, θα δημιουργήσει τμήμα μπίτς βόλεϊ, που οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται στις μόνιμες εγκαταστάσεις που θα δημιουργήσουμε».

Δήμαρχος Εχιναίων: Μιχαήλ Κορμάζος

«Όλοι περνάτε από τον Δήμο μας, είτε πηγαίνετε Αθήνα, είτε στην Θεσσαλονίκη. Αυτή θα είναι η 18η χρόνια που θα διοργανώνουμε τουρνουά. Μπράβο στην Νομαρχία Καβάλας που βοηθάει στην διεξαγωγή του τουρνουά Master,αντίθετα, εγώ δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει από την Νομαρχία και τρέχουμε μόνοι μας. Η περιοχή μας είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλο το κόσμο και για αυτό σας καλούμε να έρθετε στον Δήμο Εχιναίων και στον τελικό των τζούνιορ στο Κ20».

Το παρών στην συνέντευξη τύπου έδωσαν και οι παρακάτω αθλητές:

Μάνος Ξενάκης: «Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Ομοσπονδία και στον Μέγα Χορηγό, Lipton Ice Tea, για τις διοργανώσεις που σχεδιάζουν και πραγματοποιούν. Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά χωρίς τους αφανείς ήρωες των διοργανώσεων, δεν θα μπορούσαμε να αφοσιωθούμε πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να χαρίσουμε το θέαμα σε όσους παρευρεθούν στα παιχνίδια. Σε αυτό θα συμβάλλει κατά πολύ και η βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου, κάτι που φαίνεται και από τις ξένες ομάδες που έρχονται στην Ελλάδα για να αγωνιστούν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».


Παναγιώτης Μούρτζιος: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς καθώς και την Ομοσπονδία, για την πολύτιμη στήριξη τους. Οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι, αλλά τόσο τα Masters, όσο και τα Juniors, αναβαθμίζονται. Με τον Ζουπάνη είμαστε μία νέα ομάδα, καθώς είναι η πρώτη μας χρονιά ως αγωνιστικό ζευγάρι, αλλά δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, προσπαθώντας να βελτιωνόμαστε συνεχώς».


Αθηνά Δηλαβέρη: «Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να παίζεται υψηλού επιπέδου βόλεϊ σε όλες τις διοργανώσεις. Γίνονται συνεχώς βήματα προόδου και γι' αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία, τους τοπικούς φορείς διοργανώσεων, αλλά και τους χορηγούς που στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες. Εύχομαι και εγώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ