«Θα δώσουμε μάχη επιβίωσης»





«Θα δώσουμε μάχη επιβίωσης»
Με το σύνθημα «ζούμε το όνειρο» οι παίκτριες της ¶ρτεμις Κορυδαλλού ετοιμάζονται να μπουν στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών δίνοντας την πρώτη παρουσία του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία μετά από 21 χρόνια...
Η αρχή θα γίνει αύριο στις 19.00 στο κλειστό του Κορυδαλλού με αντίπαλο τα Βριλήσσια που επίσης επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία. Η διοίκηση της Αρτέμιδας προσκαλεί τους φίλους του βόλεϊ να δουν τον αγώνα και να συμμετάσχουν στις κληρώσεις με τα πλούσια δώρα.

«Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και παράλληλα να συντηρήσουμε ζωντανή την ομάδα μας», είπε στο volleynews.gr ο πρόεδρος Γιώργος Σαραντέας και παραδέχτηκε πως πριν λίγες ημέρες τέθηκε το ζήτημα αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα:
«Ναι, το έθεσα στις αθλήτριες. Για την ακρίβεια έθεσα τρία ενδεχόμενα. Πρώτον αποχωρούμε από το πρωτάθλημα. Δεύτερον συνεχίζουν και αναλαμβάνω προσωπικά όλα τα λειτουργικά έξοδα και τρίτον να πληρωθούν μόλις βρεθούν έσοδα από χορηγούς και εκδηλώσεις. Επέλεξαν την 2η και την3η λύση. Ευχαριστώ τα παιδιά για την κατανόηση αλλά κι εγώ έπρεπε να είμαι ξεκάθαρος. Είχαμε κλείσει τρεις καλές συμφωνίες που δεν υλοποιήθηκαν. Δεν θέλω να παίζω με τον ιδρώτα των κοριτσιών, αλλά κι αυτές βλέπουν την προσπάθεια που κάνουμε. Από πέρυσι έχουμε αφήσει ένα μικρό άνοιγμα 13.000 Ευρώ και εφέτος η γυναικεία ομάδα δεν ξεπερνάει τις 30.000 Ευρώ. Θα δώσουμε μάχη για να κρατήσουμε την ομάδα».
Για τα αγωνιστικά είπε: «Στόχος μας είναι η παραμονή και γενικά η επιβίωση. Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα εάν ο κόσμος έρχονταν στο γήπεδο. Μόνο η παρουσία του στο γήπεδο θα είναι σημαντική για να κρατηθεί ζωντανή ομάδα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ