Αυλαία στην 1η αγωνιστική με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου


Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 θα πέσει στο κλειστό του Πανελληνίου (19.00. Novasports 3, Πανούτσος, Βουδούρης, Κομισάριος: Βασιλειάδης) όπου ο τυπικά γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Σύρου, με τον αγώνα να διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών λόγω της τιμωρίας του πράσινου ΤΑΑ από την περασμένη περίοδο.
«Προσωπικά, ίσως και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου ξέρω ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι ένα καλό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει, αλλά ο Φοίνικας αν και νεοφώτιστος είναι μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο Νίκος Ζουπάνης που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, αλλά το φανταζόταν κάπως διαφορετικό. «Κόντρα στον Φοίνικα δεν θα έχουμε τον κόσμο κι είναι κρίμα γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, όχι μόνο στην πρεμιέρα, αλλά σε όλους τους αγώνες μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή κι ελπίζω ότι θα είναι κοντά μας», τόνισε ο νεαρός κεντρικός και κατέληξε: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι όλοι μέσα στην ομάδα θα καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια».

Από τα κεντρικά πρόσωπα της αυριανής αναμέτρησης θα είναι σίγουρα κι ο Ηλίας Λάππας, ο οποίος μετά από 7 χρόνια στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί για πρώτη φορά αντίπαλος με το τριφύλι.
«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς για μένα. Μέχρι στιγμής δεν έχω άγχος κι ελπίζω να μη μου βγει αρνητικά μέσα στο γήπεδο, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι πρεμιέρα, με έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος παρά τα όσα λέγονται εγώ πιστεύω ότι θα τους διαψεύσει και θα είναι πολύ καλός και φέτος. Δεν έχουμε βέβαια σαφή εικόνα για τον ΠΑΟ, αλλά έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε», τόνισε ο αριστερόχειρας ακραίος και κατέληξε: «Σίγουρα εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, η οποία θέλει το χρόνο της. Το τι λένε για μας δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, έχουμε ως στόχο την εξάδα και μετά βλέπουμε»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ