Γερμανία - Πολωνία και Σουηδία - Εσθονία τα ζευγαρια των ημιτελικών





Παρόλο που η Γερμανία ταξίδεψε στην Ουκρανία χωρίς τις κορυφαίες ομάδες της - όπως τους Μπρινκ/Ρέκερμαν που πρόσφατα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ρώμης- κατάφερε να επικρατήσει τις Σουηδίας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.


Oι Markus Böckermann/Mischa Urbatzka και Thomas Kaczmarek/Alexander Walkenhorst – οι οποίοι την περασμένη Κυριακή είχαν κατακτήσει πολύ υψηλές θέσεις στο satellite της Λοζάνης  – σκούπισαν τους Σουηδούς στα προκριματικά του τετάρτου ομίλου του zonal phase του διηπειρωτικού κυπέλλου . H Γερμανία θα παίξει με την Πολωνία στα ημιτελικά αλλά το έργο της θα είναι  αρκετό δύσκολο έργο οι Γερμανοί καθώς απέναντί τους θα βρεθούν δυο κορυφαίες ομάδες όπως οι Fijalek/Prudel και οι Kadziola/Szalankiewicz.

Ο δεύτερος ημιτελικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Ουκρανία ήταν αρκετά πιο δραματικός. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο νίκες. Οι Ostapenko/Mykhaylov και οι Babich/Ioisher νίκησαν τους Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη και Ξενάκη/Μπιλλήρη δίχως να χάσουν σετ οδηγώντας τη σειρά σε 2-0. Όμως, η Ελλάδα επέστρεψε δριμύτερη κατακτώντας τα δύο επόμενα παιχνίδια.
Ο τελικός νικητής προέκυψε από το χρυσό σετ στο οποίο οι
Mykola Babich και Oleksandr Ioisher έπαιξαν εναντίον του κορυφαίου ελληνικού διδύμου που αποτελείται από τον Κοτσιλιάνο και τον Ζουπάνη.
Με εντυπωσιακή βοήθεια από το κοινό οι Ουκρανοί νίκησαν στο χρυσό σετ 15-10 με αποτέλεσμα να πάρουν τη πρόκριση για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν την Εσθονία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ