Τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ;


Πολύς λόγος γίνεται σχετικά με τις ήττες της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της Ρωσίας αλλά και με τους πανεύκολους αντιπάλους των Ιταλών.

Αντίπαλοι Ιταλίας

Την ώρα που στο τουρνουά αγωνίζονται πολλές ισχυρές ομάδες (Βουλγαρία, Πολωνία, Σερβία, Κούβα, Βραζιλία, ΗΠΑ, Ρωσία, Αργεντινή) οι Ιταλοί έχουν καταφέρει να αγωνιστούν
με Ιαπωνία, Αίγυπτο, Ιράν, Πουέρτο Ρίκο και Γερμανία.

Θύμα του κόλπου η Πολωνία

Στη φάση των ομίλων oι Σερβoι έχασαν 3-1  από  Καναδά και Πολωνία, ενώ στη πρεμιέρα είχαν επικρατήσει 3-0 των Γερμανών.Οι Σέρβοι με αυτές τις ήττες απέφυγαν τα μεγαθήρια του Ν ομίλου και έπαιξαν στον Η όμιλο όπου υπήρχε το Μεξικό. Θύμα αυτού του κόλπου ήταν η Πολωνία που έπεσε πάνω σε πανίσχυρες ομάδες και αποκλείστηκε.

Δώρο του Μπανιόλι

Η Ρωσία μπορεί να κέρδιζε 2-0 την Ισπανία αλλά κατάφερε να ηττηθεί 3-2.Αν αναλογιστεί κανείς την φιλία που συνδέει τους δύο προπονητές,  το ότι από την Ισπανία έχουν φύγει σημαντικοί παίκτες και πλέον δεν βρίσκεται στην ελίτ του Ευρωπαικού Βόλλευ αλλά και το ότι ο νικητής του P ομίλου δεν θα βρει μπροστά του την διοργανώτρια Ιταλία , μπορεί εύκολα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ρώσοι έδωσαν το ματς στους Ισπανούς.



Έχασε επίτηδες 1000%

Ήττα για την Βραζιλία 3-0 από τη Βουλγαρία με κατεβασμένα τα χέρια. Οι Βραζιλιάνοι επέλεξαν να ηττηθούν γιατί μέχρι και οι πέτρες ξέρουν που οι Κουβανέζοι είναι ανώτεροι από Τσέχους και Γερμανούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ