Με Γουίντερ στην πάσα ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής των ΗΠΑ έκλεισαν οι "ασπρόμαυροι", μετά το αναγκαστικό "διαζύγιο" με τον Τζέρεμι Γουίλκοξ (VIDEO)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τζέρεμι Γουίλκοξ στο γόνατο, το οποίο υπολογίζεται ότι θα τον κρατήσει μέχρι και δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, οδήγησε τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ να αναζητήσουν άμεσα αντικαταστάτη του, ώστε να μην δημιουργηθεί κενό στη νευραλγική αυτή θέση εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.
Ο αντικαταστάτης του διεθνή Καναδού πασαδόρου, λοιπόν, βρέθηκε. Το όνομα αυτού, Τζόναθαν Γουίντερ. Πρόκειται για τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής ομάδας των Η.Π.Α.. Έναν παίκτη, τον οποίο στην πατρίδα του αποκαλούν διάδοχο του Λόι Μπόλ.
Ο Γουίντερ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Είναι γεννημένος το 1986 κι έχει ύψος 2.03. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Pepperdine University, με πολλές διακρίσεις στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2005 και συμπεριλήφθηκε τέσσερις φορές στην καλύτερη εξάδα, ενώ το 2007 αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς.
Δείτε video με μερικά από τα κατορθώματα του Αμερικανού

 


Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ