Δηλώσεις για το Αργεντινη-Βραζιλία!






Ο Αργεντινός αρχηγός Ροντρίγκο Κουιρόγκα:  Βελτιώσαμε την απόδοσή μας από τη προκριματική φάση.  Παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου!.
.


Ο αρχηγός της Βραζιλίας Τζίμπα :  Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο ότι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν . Οι Αργεντίνοι έπαιξαν πάρα πολύ καλά στο μπλοκ και την άμυνα..

Ο Αργεντινός προπονητής Γουέμπερ:  Η Αργεντινή έκανε πολύ κάλη δουλειά. Παίξαμε υπέροχα βόλλευ και ο στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, Κάτι που δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε στα προκριματικά  αφού είχαμε πολύ καλά σετ και μετά η απόδοση μας έπεφτε. 

Ο Βραζιλιάνος προπονητής Ρεζέντε: Δίνω συγχαρητήρια. Παίξαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, μας διάβασαν πολύ καλά.  Μας πίεσαν σε μερικά κρίσιμα σημεία όπου παίζαμε άσχημα.  Δεν είμαστε χαρούμενη γιατι ο τρόπος παιχνιδιού μας δεν ήταν καλός και ξέρουμε πως πρέπει να τον βελτιώσουμε για να μην κάνουμε τόσα λάθη. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με την Σερβία γιατι η απόστοση του από το σημερινό είναι μόνο 21 ώρες!



Ο παίκτης της Αργεντινής Σόλτις: Επρεπε να νικήσουμε αλλά ξέρουμε πως παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δεν αισθανόμαστε πικραμένοι.
  
Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος της Βραζιλίας Μπρονο Ρεζέντε: Η Αργεντινοί ήταν εξαιρετική. Επαιξαν καλύτερα  από εμάς σε μερικές στιγμές του αγώνα και ευχαριστήθηκα πολύ το τρόπο παιχνιδιού τους!

Πηγή:FIVB

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ