Το… δώρο έπιασε λιμάνι!

Το… δώρο έπιασε λιμάνι!




Ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος είχε… δωρίσει τον Ντίμα Φιλίποφ στον Παναθηναϊκό, όμως στο «πράσινο» ΤΑΑ δεν υπέγραφαν με τον μικρό και ο Ολυμπιακός με αστραπιαίες κινήσεις «έκλεισε» τον διεθνή άσο! Τι λένε οι «πράσινοι».



Το ότι το ανδρικό τμήμα βόλεϋ του Παναθηναϊκού είναι σε τραγική κατάσταση είναι γνωστό. Αλλά αυτό που έγινε με τον Ντίμα Φιλίποφ δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει! Ο διεθνής πασαδόρος καταλήγει στον Ολυμπιακό αν και ήταν... δώρο προς το «τριφύλλι» από τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο! Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» όλο αυτό τον καιρό δεν είχαν καλέσει τον πιτσιρικά να υπογράψει, όπως θα ήταν το λογικό, και ο Ολυμπιαός έκανε την κίνηση… ματ και την Παρασκευή έντυσε τον παίκτη στα «ερυθρόλευκα»!

Μάλιστα, το πρωί οι πρωταθλητές ειδοποίησαν τους μάνατζερ του Σωτήρη Τσέργα ότι λύνεται η συνεργασία τους, ώστε να κινηθούν για τον Φιλίποφ και να τον χρίσουν δεύτερο πασαδόρο!

«Ο παίκτης έχει συμβόλαιο»

Από κει και πέρα, άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού που υποστηρίζει ότι υπάρχει συμβόλαιο του Φιλίποφ με το «τριφύλλι»! Το gazzetta.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Θοδωρή Λιακόπουλο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό μετά από αρκετές προσπάθειες. Λίγο αργότερα ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος μιλώντας στο gazzetta.gr, υποστήριξε ότι «εγώ ξέρω ότι θα πλήρωνα τον παίκτη για τρία χρόνια. Για περισσότερα μιλήστε με τον Λιακόπουλο»!

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ