ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Οι Νίκος Ζουπάνης / Παναγιώτης Μούρτζιος πέτυχαν μεγάλη νίκη με 2-0 (21-18, 22-20)
σε 50 λεπτά επί των Σωτήρη Βλαχοστάθη / Κώστα Μήττα και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλώ ανδρών στο τουρνουά Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010.
Από το ταμπλώ των ηττημένων στα ημιτελικά πέρασε τελικά, έστω και δύσκολα, και το Νο. 1 του τουρνουά, Γιώργος Κοτσιλιάνος / Μάνος Ξενάκης, που νίκησαν τους Αυστριακούς πρωταθλητές Αλεξάντερ Χούμπερ / Ρόμπιν Ζάϊντλ με 2-0 (21-17, 21-19).
Νωρίτερα στην παραλία Αγίου Γεωργίου είχαν ήδη προκριθεί αήττητοι στα ημιτελικά οι Βραζιλιάνοι πρωταθλητές Ρούνεϋ Φερραμέντα / Μοϊσές Σάντος και οι Δημήτρης Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρης.
Στους ημιτελικούς της Κυριακής αναμετρώνται οι Αποστόλου / Μπιλλήρης με τους Ζουπάνη / Μούρτζιο και οι Φερραμέντα / Σάντος με τους Κοτσιλιάνο / Ξενάκη.
Το Masters Νάξου ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών ανδρών και γυναικών από ώρα 12:00 και των τελικών ανδρών και γυναικών από ώρα 16:00.

Με τα ζευγάρια Ντίντας Νάστου / Αθηνάς Παπαφωτίου και Καταλίν Κις / Αθηνάς Δηλαβέρη συμπληρώθηκε η τετράδα των ημιτελικών γυναικών του Masters Νάξου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010, στην παραλία Αγίου Γεωργίου.
Οι Νάστου / Παπαφωτίου νίκησαν στον καθοριστικό αγώνα τους τις Ελίνα Παπαδοπούλου / Χριστίνα Παρασκευαΐδου με 2-0 (21-15, 21-17), ενώ οι Κις / Δηλαβέρη ανέτρεψαν το σκορ και κατέβαλάν στο τάϊ-μπρέϊκ τις Πόλα Κίτσου / Αρετή Τέζα με 2-1 (21-23, 21-13, 15-10).
Νωρίτερα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου είχαν προκριθεί αήττητες στα ημιτελικά οι πρωταθλήτριες Κύπρου Μαριώτα Αγγελοπούλου / Μανωλίνα Κωνσταντίνου και οι πρωταθλήτριες Φινλανδίες δίδυμες αδελφές Εμιλία και Έρικα Νύστρομ.
Στους ημιτελικούς της Κυριακής θα αναμετρηθούν η Κύπρος με την Φινλανδία και οι Νάστου / Παπαφωτίου με τις κις / Δηλαβέρη.
Το Masters Νάξου ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών ανδρών και γυναικών από ώρα 12:00 και των τελικών ανδρών και γυναικών από ώρα 16:00.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ