ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η αυλαία της 19ης αγωνιστηκής ανοίγει στο Μετς όπου ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναθηναικός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ουραγού Απολλώνιου.Ενώ η αυλαία κλείνει στον αγώνα του Άρη με τον Ηρακλή.
Τα περίσσοτερα παιχνίδια είναι σημαντικά από βαθμολογική άποψη.

Παναθηναικός - Απολλώνιος Ο Παναθηναικός αναμένεται να έχει ένα εύκολο απόγευμα.Απο την άλλη πλευρά ο Απολλώνιος μόνο με θαύμα θα αποδράση από το κλειστό του Μετς με βαθμό ή βαθμούς.

Πανελλήνιος-Κερατέα Το φαβορί είναι ο Πανελλήνιος.Η Κερατέα στο τελευταία παιχνίδια δείχνει μια κάμψη,σε αντίθεση με το συγκότημα των Ολυμπιονικών που έχει ανέβει στη τέταρτη θέση.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.Η ομάδα του Νικολάκη δείχνει μια πτώση που έχει δημιουργηθεί λόγω των απουσιών.Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις.

Μαρκόπουλο-Λάρισα Το Μαρκόπουλο είναι το φαβορί για την νίκη καθώς η Λάρισα στα εκτός έδρας παιχνίδια δείχνει ένα πολύ κακό πρόσωπο.


Ανατόλια-Ηρακλής Κηφισιάς Το Ανατόλια μετά την νέα αλλαγή προπονητή θέλει να επιστρέψει στις νίκες.Η Κηφισιά έχει ανοδική πορεία στα τελευταια μάτς .Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το μάτς.

Άρης-Ηρακλης Ο Άρης στο δεύτερο γύρω μετα τις αλλάγες που έγιναν στην ομάδα παρουσιάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο.Ο Ηρακλής μετά τις δύο εξαιρετικές εμφανίσεις του έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του Άρη.

*Σε ψηφοφορία που έγινε στο σαίτ μας για το ποιά ομάδα πιστεύει ο κοσμος οτι θα βγεί τέταρτη νικητής ήταν η ομάδα του Πανιωνίου.Αναλυτηκά τα αποτελέσματα:

ηρακλης
3 (12%)
πανελληνιος
 1 (4%)
πανιώνι
18 (72%)
ηρακλης κηφισίας
  1 (4%)
μαρκοπουλο
  1 (4%)
κερατέα
  1 (4%

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ